Egészség kívül-belül Flavola termékekkel

Rólunk

Flavola – a név,

mely táncra hív, vágyakat ébreszt , egyszerűen fiatalon tart…

A flavonoid szó  a görög flavos szóból ered ,melynek jelentése: sárga.

A flavonoidok a természet nélkülözhetetlen esszenciális vegyületei, melyek feladata a genom egészségének megtartása. A flavonoidok a test legerősebb antioxidánsai, melyek növényekben, gyümölcsökben, magvakban megtalálhatók. A természet elkényeztetett bennünket, mivel a színskála minden színe megtalálható a fent említett  finomságokban. / kék-sárga szőlő, amely a Flavola krémcsalád alapanyaga; sárga: homoktövis; piros:cékla; zöld: búzafű; stb…../

” Minden természetes dologban van valami csodálatos” /Aristoteles/

MAGUNKRÓL 

Barátnőmmel a 2016 -os őszi kirándulásunkat Tokaj-hegyvidékre terveztük. A híres pincék és az ott élő emberek élete vonzott bennünket.

A több száz éves pincék falán olyan feljegyzéseket olvastunk, ahol a krónikások arról írtak, hogy az itt élő emberek életén áldás van.Hosszú egészséges életet, jókedvet és derűt kaptak az égiektől. Az asszonyok idős koruk ellenére fiatalos, huncut tekintetet hordoznak, arcuk sima, ránc nélküli. A krónikások  SZÉP arcúaknak nevezték őket. Itt  fontos megemlíteni, hogy musttal mosták az arcukat. Hoppá! -helyben vagyunk!

Mi sem vagyunk már a tinédzser korosztály. Egyikünk kozmetikus, aki egész eddigi munkája során kereste a megoldást a bőr vitális egészségéért, állapotáért. Másikunk zenetanár. Mindketten a harmóniáért dolgozunk. Itt a test és a lélek harmóniája találkozott.